Wednesday, February 16, 2022

Uppsatser om diskriminering

Uppsatser om diskriminering



Beställ nu. Detta är ett av de första förslagen som man kan komma med i det här fallet. Asiatiska amerikaner som bor i USA står inför ett antal mycket viktiga frågor. Vi måste se tillbaka och fundera över vad vi kan göra för att stoppa det. Innehållsförteckning. Inget samhälle har varit skyddat från diskriminering genom tiderna, uppsatser om diskriminering, register visar att det inte finns något samhälle som har skyddats från diskriminering.





Hos oss får du



Hem — Uppsatsprov — Sociala frågor — Diskriminering och fördomar — Diskriminering. Vi använder cookies för att göra din webbplatsupplevelse personlig. Uppsatser om diskriminering om diskriminering. Uppsatsexempel. Diskriminering är något som människor från alla samhällsskikt möter, uppsatser om diskriminering. Vissa människor upplever diskriminering på grund av deras kön eller ras. Diskriminering är att behandla människor på ett orättvist sätt baserat på deras ras, religiösa övertygelse eller kön. Köns- och rasdiskriminering är populära frågor som många fortfarande upplever. kan vara vid sociala tillställningar, i skolor och på arbetsplatser. Det finns många kampanjer för att utrota all sorts diskriminering i samhället, uppsatser om diskriminering.


Uppsatser om diskriminering är breda och kräver detaljerad forskning för att de ska vara intressanta. Studenter brukar söka hjälp från skrivtjänster när de skapar diskrimineringsuppsatser eftersom det kan vara svårt ibland. Tjänsterna tillhandahåller vanligtvis exempelpapper som ger en bra översikt, introduktion och avslutning. Läs mer. tillämpa filter avbryt. De flesta uppsatser betygsätts av GradeFixers experter. Vi var utstötta gör till vår hudfärg Americanah Diskriminering Segregation. Afroamerikaner, Afroamerikanska medborgarrättsrörelsen, Svarta människor, Mänsklig hudfärg, Jr. Att vara vit är att vara en del av en överklass och inflytelserik klass Svarta människor, etnisk grupp, ras, rasism, vetenskaplig rasism, social klass, social klass i USA, vit amerikan, vita människor. Idag finns det fortfarande många typer av förtryck i samhället.


Människor tvingas gå igenom dessa olika typer av förtryck på grund av något de inte hade kontroll över. Att vara född svart, kvinna eller på fel plats, uppsatser om diskriminering. Utsatt för våld, diskriminering och diskriminering Förtryck Förtryck i Amerika. Uppsatser om diskriminering Jones skriven av Craig Silvey är en gotisk bildungsroman, som utspelar sig i s. Denna specifika tid visar hur aboriginer ofta var mål för mobbning och våld i den lilla australiensiska staden Corrigan. Denna berättelse utforskar hur huvudpersonen Charlie Bucktin Diskriminering Jasper Jones roman. Jasper Jones är en roman skriven av Craig Silvey; det utspelade sig på s i Australien i en stad som heter Corrigan. Mobbning var en, det visades i romanen. Många människor antar att när det gäller att söka till toppuniversitet, har asiater det bäst av alla raser.


Asian American Asian American Diskriminering Diskriminering. Under s kom många minoriteter till i USA. I början av s en massinvandring till U.S. började, vilket ledde till utvecklingen av nya minoriteter. Minoriteter anlände till USA. söker efter en bättre framtid, medan andra asiatiska amerikaner som bor i USA står inför ett antal mycket viktiga frågor. De behandlades inte ordentligt i USA och upplevde till och med rasism, såsom lagstiftning uppsatser om diskriminering könsdiskriminering, direkt eller indirekt. Historiskt sett skulle jag vilja hänvisa till att sådan diskriminering har förekommit många gånger i mänsklighetens historia över hela världen. Från religiös intolerans till etnisk förintelse, vissa kan vara mer subtila medan andra är extrema.


Trots detta har asiatiska amerikaner blivit förnedrade i sfären av populära medier och diskriminering på arbetsplatsen. Svarta människor, Komponent i diskrimineringssystemet, Arbetskraft, Ras, Orättvis bedömning av svarta människor, Vita människor. Rasism har kommit långt genom historien. Även om världen har utvecklat sig själv i decennier, uppsatser om diskriminering, de är fortfarande kategorisering av raser som sedan leder tillbaka till rasism. Folk kommer att säga alla typer av oanständigt, uppsatser om diskriminering, provocerande saker om de tror att du delar ens en liknande diskriminering av mänskligt beteende.


afroamerikaner, afro-latinamerikaner, svarta människor, mänsklig hud uppsatser om diskriminering, Miscegenation, neger, ras, rasism, slaveri, vita människor. Diskriminering Rasdiskriminering Rasprofilering. Afroamerikaner, Afrikansk diaspora, Svarta, Miscegenation, Negro, Ras, Rasism, Slaveri, Vita människor. Fler och fler afroamerikaner är under den grymma handen av det straffrättsliga ramverket som finns på plats idag, uppsatser om diskriminering, antingen i fängelse eller placerad i kriminalvårdsanstalter. Diskriminering är fortfarande mycket Diskriminering Jim Crow Laws. I Asien är diskrimineringen på arbetsplatsen hög. Denna diskriminering förekommer i asiatiska länder varje dag på arbetsplatsen baserat på civilstånd, utbildning, religion, politisk åsikt.


Civilstånd: I grund och botten lider kvinnor i Asien mest på jobbet för civilstånd. Diskriminering Diskriminering och fördomar Arbetsplats. Ras, rasdiskriminering, religiös diskriminering, diskrimineringsfrekvens på arbetsplatsen. Of Mice and Men, skriven av John Steinbeck, uppsatser om diskriminering, berör uppsatser om diskriminering många exempel på att eliminera rasism eller diskriminering Rasism har alltid funnits med människor. Rasdiskriminering behandlar andra orättvist eftersom de tillhör andra etniska grupper eller har olika religioner eller nationaliteter. Det kallas rasism när någon tycker att deras ras är bättre än andra raser och överlägsen afroamerikaner, ras, rasdiskriminering, rassegregering, rasism, rasism i USA, vita människor.


Anställningsprocess Anställning och befordran är startfasen av anställningen. Varje arbetsgivare vill ha sina bästa människor för sin organisation. Arbetsgivaren och deras agent börjar söka personer genom deras jobbmatchningsprocess för att fylla sin lediga plats, uppsatser om diskriminering. Efter den kulturella logiken för rationell diskriminering Arbetsplats. Kvinna, Feminisering, Kön, Könsroll, Sexism, Lönearbete, Löneslaveri. Den asiatiska uppsatser om diskriminering Jag kommer från, sedan den primitiva tiden, har varit en som främjar gruppharmoni såväl som en som är extremt stolt över sig själv. Med denna typ av etnisk stolthet blev jag konsekvent påmind om min skönhet hemma såväl som Diskriminering mediekommunikationsindustrin.


Som rasism går uppsatser om diskriminering runt U. Vi måste se tillbaka och fundera över vad vi kan göra för att stoppa det. Rasism är att diskriminera en viss ras afroamerikaner, Human, Jr. Vad lät Amerika döda oss? Var det ett vapen? Har människorna det skadade någonsin gjort något åt ​​det? Har de någonsin slagit tillbaka? Amerikansk kulturdiskriminering. African American, African diasporaWhite Uppsatser om diskriminering, Svarta människor, Black Power, Mänsklig hudfärg, Ku Klux Klan, Negro, Ras, Rasism, Slaveri.


I vår instabila värld begås många brott på grund av diskriminering. Och bland sådana brott ska folkmordsbrottet vara det mest våldsamma och det svåraste att bevisa. Detta brott är uppsatser om diskriminering av den specifika avsikten att förstöra Diskriminering Folkmord. Denna tidning använder fyra artiklar och två böcker för att prata om diskrimineringen av tatueringar och piercingar på arbetsplatsen. Den kommer att tala om etik och diskrimineringslagar på arbetsplatsen. Den innehåller också en studie som gjordes om stigma mot tatueringar Diskriminering Tatueringar. Meningsstruktur. Bevis och detaljer.


När Rosa Parks blev involverad i NAACP, eller National Association for the Advancement of Colored People, försökte olika män hindra hennes deltagande. Frågan om diskriminering har utvecklats under det senaste århundradet och kan ses skildrat i en rad multimodala texter. Diskriminering filmrecension.





essäer om dödsstraff



Vi bör respektera vår individualitet och individualitet hos andra människor trots deras ras, hudfärg, kultur, religiösa övertygelse, etnicitet, social status eftersom alla människor ska ha lika rättigheter och möjligheter. Människor som visar nolltolerans och tycker om att diskriminera olika sociala grupper bör tänka på hur de skulle känna om samma attityd visades för dem om de föddes i en annan familj eller på en annan plats eller tidpunkt. Den nyckfulla karaktären hos den innersta propagandan som förälskar moderna människors sinnen och får dem att känna sig speciella eller överlägsna andra bör utrotas.


Om vi ​​är helt säkra på att någon form av diskriminering bör övervinnas, bör vi förstå att alla måste göra vissa åtgärder oavsett försvagade ansträngningar när det gäller diskrimineringsfrågor. Det betyder att det vanliga sättet vi ser på världen bör förändras eftersom det gör det möjligt för oss att urskilja och, viktigast av allt, respektera andra människors liv, deras egenheter, utseende, attityd och de livsval de gör. Sammanfattningsvis är frågan om diskriminering fortfarande olöst och det kan ta lite tid för det samtida samhället att förstå dess betydelse och negativa inflytande som det medför för mänsklighetens utveckling. Men om alla anstränger sig lite för att lära sig att alla människor är olika och deras individuella egenheter gör denna värld mer flamboyant och intressant att leva i, då har mänskligheten goda chanser att utvecklas i rätt och lovande riktning.


Låt oss alla vara ärliga och ta fram det bästa från våra själar för att säkerställa en ljus och lycklig framtid för nästa generationer! Lita på professionella skribenter med din collegetidning och ta en belastning från ditt sinne. Plan International Ojämlikhet mellan könen är en fråga för alla […]. Enligt en undersökning av utbildningsdepartementet. Det har förekommit ett tydligt oetiskt beteende i hur skolan gör antagningsprov. Skolan har manipulerat testresultaten för kvinnliga sökande i flera år. Det minskade antalet kvinnliga sökande med 20 procent. Detta är uppenbarligen extremt orättvist mot kvinnor. Många universitet […]. Gaygemenskapen har mött många konton om diskriminering och svårigheter att uttrycka sin sexualitet på grund av samhällens domar.


I historien gay medlemmar av samhällen fanns det många slang termer som refererade till betydelsen av en homosexuell individ. Uniformitet och undantag från segregation är grundläggande mänskliga rättigheter som har en plats hos alla individer, utan hänsyn till sexuell riktning, könskaraktär eller det faktum att de är intersexuella. Men en stor del av samhället avvisar fortfarande människor helt enkelt baserat på sexuella preferenser, utan hänsyn till detta och andra åtgärder mot sådant beteende. Lesbiska, homosexuella, bisexuella, trans- och intersexuella HGBTI-individer i Australien upplever fortfarande separation och provokation i många områden av den vanliga dagliga tillvaron; på arbete och studier, på olika förvaltningar och verifiera och erkänna sin sexualitet i officiella register och dokument.


Australien sanktionerade lagen om samkönade äktenskap den 9 december. Stater och regioner började tillåta fördelar för hushållsorganisationer och erkännande av relationer till samkönade par från och med framåt, med statlig lag som uppfattade sedan samkönade par som accepterade anknytningar. Samkönade kopplingar kan uppfattas av stater eller domäner på olika sätt förutom äktenskap, inklusive genom gemensamma föreningar, bostadsorganisationer, värvade kopplingar eller potentiellt som oregistrerade sanna kopplingar. Det har förekommit många protester och offentliga diskrimineringshandlingar mot hbt-personer sedan och tidigare, men olika skolor i Australien har fortfarande iakttagit rätten att utvisa barn baserat på sexualitet, och ett antal protester under poströstningsperioden för samkönade äktenskap.


Australien uppfattas som en framstående bland de mest homosexuella tillmötesgående nationerna på planeten, med bedömningsundersökningar och Australian Marriage Law Postal Survey visar över hela linjen välkänd hjälp för samkönade äktenskap. Även om Sydney, med sin långa historia av HBT-aktivism och årliga gay- och lesbiska Mardi Gras-firande, har utsetts till en framstående bland de mest gay-tillmötesgående urbana samhällena i Australien och världen överhuvudtaget. Även om detta uppenbarligen är fallet, är HBT-personer fortfarande alienerade i det australiensiska samhället. Det gjordes nyligen en FN-utredning om hbt-personers upplevelser i det dagliga livet, där en man svarade med sina två döttrars upplevelser, varav en var i ett samkönat förhållande och en i ett förhållande av motsatt kön. Vilket när vi kom dit var en av de första frågorna som ställdes.


Min andra dotter måste helt enkelt vara där med sin [manliga] partner, och inga ytterligare frågor krävs. Innan samkönade äktenskap gav de programmerade legitima försäkringarna att det var lagligt för gifta par att skaffa resurser och förmåner från staten, behövde samkönade par ta explicita lagliga aktiviteter. Samkönade och sanna par som isolerade sig själva hade inte liknande äganderätt som gifta par enligt statlig lag och var tvungna att använda gradvis kostsamma statliga domstolar, istället för familjedomstolen, för att avgöra debatter.


Arrangemanget för att ge jämförbara rättigheter till hbt-personer hade varit uppe för diskussion sedan , och alla stater var oundvikligen överens, men förändringen blockerades på grund av att Howard-regeringen krävde ojämlikhet mellan samkönade och motsatta könspar. Denna förändring var inte en del av de rättvisa åtgärder som garanteras av regeringen, men härrörde från överenskommelsen mellan staterna och domänerna som den tidigare Howard-regeringen inte tillfredsställde. Så småningom växte stödet för lagförslaget och det antogs i november. Förväntningarna på vardagliga bekvämligheter och defensiva lagar för hbt-personer och grupper har förbättrats avsevärt under åren, men hbt-personer behandlas fortfarande inte lika och ges inte samma förmåner och skydd. som ges till andra.


Det är viktigt att in i framtiden, alla individer ska ha lika rättigheter och lika möjligheter i denna nation. Vet inte var jag ska börja? Ge mig dina papperskrav så kopplar jag dig till en akademisk expert. Plagiatkontroll Gör kontrollen. Skrivhjälp Be om hjälp. Parafraseringsverktyg Parafrasera min uppsats. Uppsatsexempel. Uppsatsämnen. Vad är diskriminering? Diskriminering på arbetsplatsen Diskriminering på arbetsplatsen är när en anställd upplever hård eller orättvis på grund av sin ras, hudfärg, nationellt ursprung, kön, funktionshinder, religion eller ålder.


Inget samhälle har skyddats från diskriminering Genom tiderna visar register att det inte finns något samhälle som har skyddats från diskriminering. Religiös diskriminering genom kulturer och på arbetsplatsen Religiös diskriminering avser behandling av en individ orättvist på grund av hans eller hennes religiösa övertygelse Kerner. Könsdiskriminering och social identitet Sammanfattning Detta dokument visar hur diskriminering fortfarande är ett stort problem i vårt samhälle genom att hänvisa till en färsk nyhetsartikel om detta ämne, utforska den realistiska konfliktteorin och undersöka den sociala miljön i artikeln.


Rasistisk och etnisk diskriminering Sammanfattning Jag har valt dessa två författare det gav mig den olika åsikten hur de beskriver om ras- och etnisk diskriminering. Kampen mot diskriminering Diskriminering är behandling eller företräde mot eller till förmån för en person, på grund av kategori, färg, grupp eller ras. Könsdiskriminering på arbetsplatsen En av de största tvisterna i USA idag handlar om könsdiskriminering på arbetsplatsen. Institutionellt våld och diskriminering av transpersoner Transpersoner fortsätter att uppleva institutionellt våld och diskriminering.


Tanken på att se kultur ur en social konstruktionspunkt har lett till diskriminering […]. Detta beror på att Christy Brown får chansen att stanna hos sin familj, och i sinom tid visar han hur begåvad han är genom att använda den enda delen av sin kropp som […]. Under året rapporterade Ellis om sin handledare till avdelningen för diskriminering, men det gav ingen frukt, vilket tvingade Ellis att rapportera ärendet till U. Detta började under inbördeskriget där afroamerikaner stod för att kämpa mot fördomar och diskriminering.


Det är obestridligt att afroamerikaner har ställts inför många utmaningar i USA. allt från fördomar till rasdiskriminering. Invandrare möter olika typer av diskriminering under sin vistelse i USA. De vanligaste typerna av diskriminering som invandrarna i U. Och för att stävja återkommande trakasserier bör de disciplinära åtgärder som vidtas mot gärningsmannen vara stränga nog för att avskräcka från en upprepning av samma. Dessutom är diskriminering på arbetsplatsen ett hinder eftersom det har lett till att företagen tappat fokus och därmed sänkt produktionstakten.


Författarna diskuterar några av effekterna av mediabudskap på socialiseringen och produktiviteten hos kvinnor i samhället. Huvudsyftet med artikeln är att visa att idén om attraktiv kroppsuppfattning, […]. Olika grupper av människor förblir något fientliga mot andra, eftersom detta är en del av den mänskliga uppfattningen. Enligt dessa sociologiska och psykologiska perspektiv är diskriminering och fördomar oumbärliga delar av det mänskliga samhället […]. Medlemmar av samhället bör ges tillgång till lika möjligheter, till exempel utbildning, sjukvård, idrott och på många andra områden. Diskriminering på grund av ålder Diskriminering av äldre på arbetsplatsen är inget nytt fenomen i Nya Zeeland och redan i början av 2000 såg regeringen behov av att vidta åtgärder […].


En chefs uppgifter är att övervaka verksamheten och aktiviteterna under avdelningen för att säkerställa effektivitet och effektivitet i verksamheten i en organisation. Några av de frågor som kan leda till diskriminering och personalförvaltare bör informeras om inkluderar; Jobbannons- Under publiceringen av en ledig plats måste personalcheferna […]. Detta behåller och förstärker mångfalden i arbetskraften och utesluter därmed diskriminering. Det är avgörande att notera att företaget har över 14 år av att omfamna mångfald, samt nolltolerans mot fördomar. Rapporten lyfte fram fem stora hinder som hindrade kvinnor från att avancera till högre chefsroller inom besöksnäringen, vilket inkluderade utmaningen att balansera mellan arbete och familj, partiskhet mellan kön och ojämlikhet i […].


Bland de många sociala krafter som styr samhället att bete sig på ett visst sätt, har kön spelat ett väsentligt bidrag till det sätt på vilket ansvar delades sedan början av den mänskliga […]. Detta kräver att arbetsgivaren överväger några av de saker som antalet kvinnor och män som sökt till de lediga tjänsterna. Trots påståendet från ledningen för Publix Incorporation att företaget har åtagit sig att säkerställa icke-diskriminering; företaget har inte effektivt implementerat policyer som syftar till att motverka diskriminering. Den här uppsatsen är en kort sammanfattning av denna artikel publicerad i New York Times och innehåller även personliga åsikter om konsekvenserna av sådan diskriminering för personalcheferna.


Det värsta av diskrimineringen är våld eller homomord som förekommer i många städer. Den nuvarande ökningen av tillfälligt, deltidslönearbete och andra anställningsformer som inte omfattas av arbetslagar och policyer i Kanada har bidragit mycket till fall av diskriminering och andra […]. Denna uppsats kommer att dokumentera könsfördomar och könsdiskriminering i samband med sociala och fysiska och sociala gränser på arbetsplatsen som upplevs på jobbet i samband med USA […]. Den här artikeln diskuterar de ansträngningar som de fattiga och färgade har gjort för att få slut på diskriminering. I konstitutionen ändrades för att tillgodose kvinnors intressen. När det gäller Clinton, när han tillkännagav den verkställande ordern, hade han studerat förhållandet och situationen inom militären och valt att ha en order som skulle vara till nytta för […].


De som studerar engelska som andraspråk har påverkats kraftigt på grund av diskrimineringen från andra individer på grund av skillnaden i uttal. Han beskrev de olika aspekterna av ägandet av produktionsmedlen i form av fabriker, maskiner och teknologi och framväxande system för produktionsrelationer som en viktig klassbestämmande. Efter att ha diskuterat de olika former av diskriminering som finns i våra organisationer och några av deras orsaker, är det ytterst viktigt att utforska effekterna av diskriminering på arbetsplatser och i samhället på […]. På grund av det stora antalet medlemmar i gemenskaperna i USA har konkurrensen om de knappa resurserna varit hård.


Som ett resultat finns det två skolor, det marknadsorienterade perspektivet och det inbäddade perspektivet, som försöker förklara rasdiskrimineringen på arbetsmarknaden. Enligt de bestämmelser som skisserats och lagts fram i lagen om åldersdiskriminering vid anställning har alla anställda som är 40 år och äldre rätt att arbeta och tjäna alla de förmåner som intjänats i anställningen. Den afrikanska slavhandeln är den mest kända; handeln kulminerade i den atlantiska slavhandeln som ägde rum mellan 1500- och 1800-talen. Genom hela denna historia har antihaitianismons filosofi arbetat för att motivera en fortsatt agenda för att minska förekomsten av haitier i det dominikanska samhället, och i synnerhet för att utrota kroppar av de erkända […].


Rekryteringsresultaten visade att ett antal individer från både minoritetsgrupper och den vita gruppen hade passerat inträde; dock hade ingen enskild kandidat från minoritetsgrupperna säkrat en chans i […]. Det första steget för att förhindra åldersdiskriminering i ett företag är att ledningen förstår innebörden av åldersdiskriminering och dess effekter på företaget. De två författarna, Brodkin och Salamon, introducerar oss tydligt för de diskriminerade grupperna och deras ursprung genom att offren i båda berättelserna är invandrare och de tvingas acceptera de dåliga behandlingarna i […]. Eftersom syftet med forskningen är att undersöka den negativa inverkan på kvinnor till följd av deras diskriminering inom telekommunikation i Mellanöstern och Europa, kommer det att vara avgörande att intervjua ett urval av kvinnor […].


Följande diskussion fastställer de statistiska rönen från de tidigare nämnda forskarna om inkonsekvensen av anställningsmöjligheter, mellan afroamerikaner och vita. Detta innebär att alla anställda ska vara berättigade till befordran, behålla och bör tilldelas samma arbetsuppgifter oavsett kön. Arbetsgivaren bör tillhandahålla utbildning för kvinnliga anställda för att säkerställa […]. Framgång för prisdiskriminering beror på separationen av marknaderna, i detta fall män och kvinnor och även unga och pensionärer. Denna fråga bestämmer nivån på socioekonomisk tillväxt och graden av rörlighet uppåt på grund av förekomsten av rasistiska och etniska ojämlikheter som förvägrar dem chanser de annars skulle ha.


Denna grupp förblir också en av de mest diskriminerade även om s-kampen har resulterat i ett antal förbättringar för afroamerikaner. Då finns det spänningar baserade på frågor associerade […]. Det är ledningens arbete att tillhandahålla en neutral arbetsmiljö inom alla organisationer, samt säkerställa lika behandling och möjligheter för alla anställda oavsett ras. Slaveriets institution föddes på 1500-talet, och det var en av de mest oroande manifestationerna av praktiken. Detta faktum förklarar varför varje samhälle bör använda positiv särbehandling för att stödja sina människors rättigheter. Sammanfattningsvis är positiv särbehandling ett tillförlitligt program som kan hantera farorna med diskriminering.


Detta är det bästa tillvägagångssättet han kan ta i den här situationen. Detta är ett av de första förslagen som man kan komma med i det här fallet. Faktum är att majoriteten av civila grupper bildas för att ta itu med problemet med ojämlik fördelning av välstånd och kvinnors och de svartas ställning i samhället. Människor borde stoppa egenintresset i ett samhälle eftersom det främjar egoism och bristande socialt ansvar för samhällsproblem. Sammanfattningsvis tjänar egenintresse och diskriminering sällan samhällets allmänna bästa; som en […].


DeStefano, den tilltalade strävade efter att bevisa att främjande av svarta anställda var avgörande för brandkårens verksamhet. New Haven Civil Service Board är den byrå som godkände resultaten av resultaten […]. Den första formen av diskriminering är åldersdiskriminering där människor behandlas olika beroende på ålder. Att se till att diskriminering kastas i glömskans soptunna kommer att göra världen till en bättre plats […]. Varje form av diskriminering mot en annan är därför omoralisk och motbjudande mot mänsklighetens utveckling. Diskriminering och alla dess former gör att denna bit av livet är utmanande. Vi kommer att skriva en skräddarsydd uppsats specifikt för dig! När man läser igenom artikeln är det inte lätt att fastställa skribentens ställning i frågan om anställning baserat på utseende.


Den huvudsakliga förändringen som diskuteras i denna uppsats är införandet av lagstiftning som kommer att leda till skapandet av en särskild myndighet som syftar till att garantera friheten för alla arbetare på […].

No comments:

Post a Comment